Ako zatvoriť svoj účet Dropbox

Tento návod vysvetľuje, ako zatvoriť účet služby Dropbox. Ale pred touto operáciou existuje niekoľko dôležitých bodov, ktoré stoja za vaše zváženie.

Čo sa stane, keď svoj účet zatvoríte

Na konci tohto postupu sa nebudete môcť pripojiť na webovú stránku Dropbox a pristupovať k súborom uloženým online. Uistite sa, že máte offline kópiu všetkých dôležitých súborov uložených v počítači.

Počítače a mobilné zariadenia (aplikácia Dropbox) pripojené k vášmu účtu Dropbox sa prestanú synchronizovať.

Ak používate účet pre profesionálov, musíte pred ukončením svojho účtu ukončiť platené predplatné . Svoj účet si môžete zmenšiť TU.

Ako sa odhlásiť z Dropbox

Prihláste sa do služby Dropbox. Kliknite na malú šípku vedľa vášho mena> Nastavenia :

Prejdite na položku Nastavenia účtu a potom kliknite na odkaz Odstrániť môj účet :

Otvorí sa okno a budete požiadaný o opätovné zadanie hesla. Vyberte dôvod, pre ktorý chcete svoj účet zatvoriť, a kliknite na položku Odstrániť môj účet :

Predchádzajúci Článok Nasledujúci Článok

Najlepšie Tipy