Google Plus - Ako zabrániť používateľom v opätovnom zdieľaní vašich albumov fotografií

Google Plus - Ako zabrániť používateľom v opätovnom zdieľaní vašich albumov fotografií

Služba Google Plus vám umožňuje zdieľať vaše fotoalbumy s priateľmi, rodinou alebo známym. Treba poznamenať, že títo užívatelia majú tiež možnosť tieto albumy znovu zdieľať. Táto možnosť opätovného zdieľania je predvolene povolená!

V tomto článku sa dozviete, ako zabrániť používateľom v opätovnom zdieľaní vašich albumov fotografií:

  • Pripojte sa k svojmu profilu Google + a prejdite do knižnice fotografií.
  • Vyberte fotoalbum alebo fotografie, ktoré chcete zdieľať.
  • Kliknite na tlačidlo so šípkou umiestnené vedľa tlačidla Zdieľať a kliknite na položku Možnosti zdieľania :

  • V okne vlastností albumu začiarknite políčko „Zakázať opätovné zdieľanie“:

  • Začiarknite políčko Zakázať opätovné zdieľanie a kliknite na položku Uložiť .
Predchádzajúci Článok Nasledujúci Článok

Najlepšie Tipy